Frescon Oy on vuonna 2004 perustettu terveys- ja hyvinvointituotteiden valmistukseen keskittynyt perheyritys, jonka juuret ja kokemus terveydenhoitotuotteiden, eli lääkinnällisten laitteiden, valmistuksesta kantautuvat kymmenien vuosien päähän. Tuotantotilamme sijaitsevat Pirkanmaalla, Lempäälässä.

Tarjoamme Sinulle asiantuntevaa neuvontaa ja laadukkaita hyvinvointituotteita.  Toimintaamme ohjaa terveyden ja hyvän olon vaaliminen.

Tuoteryhmämme ovat:

– Lääkinnälliset laitteet: kylmä-/lämpöterapia ja haavanhoito
– Luonnonkosmetiikka
– Kansanparannusperinnettä hyödyntävä kosmetiikka
– Eläinten hyvinvointia ylläpitävät tuotteet

 

Arvomme

Turvallisuus: Tuotteidemme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Tuotantomenetelmämme takaavat turvalliset ja ihoystävälliset tuotteet

Korkea laatu: Tuotteidemme laadun takeena on laatujärjestelmä, jonka noudattamiseen jokainen työntekijämme on sitoutunut.

Kotimaisuus: Pääosalle tuotteistamme on myönnetty avainlipputunnus.

Ympäristö: Arvostamme puhdasta luontoa. Hyödynnämme uusiutuvaa energiaa omin aurinkokeräimin. Huomioimme prosesseissamme ympäristövaikutukset. Frescon Oy ei käytä tuotekehityksessään eläinkokeita

 

Laatujärjestelmä

Toimintamme laadun takeena on sertifioitu laatujärjestelmä EN ISO 13485:2016. Se todentaa, että prosessimme täyttävät asetetut vaatimukset ja kehitämme sekä parannamme toimintaamme järjestelmällisesti. Laatujärjestelmämme ja lääkinnällistenlaitteidemme tarkastajana toimii Eurofins Expert Services Oy (IAF). Standardi EN ISO 13485 ohjaa lääkinnällisten laitteiden suunnittelua, kehittämistä, tuotantoa ja toimitusten jälkeistä palvelua.

Yrityksellemme ja valmistamallemme luonnonkosmetiikalle on myönnetty COSMOS-sertifikaatti. Sertifikaatti todentaa luonnonkosmetiikkamme täyttävän COSMOS-standardin vaatimukset niin raaka-aineiden laadun, tuotannon kuin eettisyydenkin osalta. Luonnonkosmetiikan tarkastuksista vastaa COSMOS-akkreditoitu yhtiö Cosmecèrt (IOAS).