Frescon Oy on vuonna 2004 perustettu terveys- ja hyvinvointituotteiden valmistukseen keskittynyt perheyritys, jonka juuret ja kokemus terveydenhoitotuotteiden valmistuksesta kantautuvat kymmenien vuosien päähän. Tuotantotilamme sijaitsevat Pirkanmaalla, Lempäälässä.

Tarjoamme Sinulle asiantuntevaa neuvontaa ja laadukkaita hyvinvointituotteita.  Toimintaamme ohjaa terveyden ja hyvän olon vaaliminen.

Tuoteryhmämme ovat:

– Terveydenhuollon tuotteet, jotka keskittyvät lihasten ja nivelten hoitoon
– Kansanparannusperinnettä hyödyntävä kosmetiikka, joka hoitaa ihoa luonnollisin keinoin
– Eläinten hyvinvointia ylläpitävät tuotteet

 

Arvomme

Tuotteidemme korkea laatu, turvallisuus sekä kotimaisuus ovat meille tärkeitä asioita. Suurimmalle osalle tuotteistamme onkin myönnetty Avainlippu-tunnus, josta tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen.

Huomioimme toiminnassamme myös ympäristöä ja pyrimme suosimaan uusiutuvaa energiaa. Toimitilojemme katolla sijaitsevat aurinkopaneelit tuottavat tuotantoomme puhdasta aurinkoenergiaa ja näin pystymme minimoimaan energiantuotannon ympäristöhaittoja.

 

Laatujärjestelmä

Tuotantomme laadun takeena on laatujärjestelmä, joka pohjautuu ISO-EN 13485 standardiin. Asiakkaille laatujärjestelmämme kertoo, että toimintamme tasoa seurataan säännöllisesti ja se on lainsäädännön vaatimusten mukaista. Eurofins Expert Services auditoi toimintaamme vuosittain ja meille on myönnetty Laatujärjestelmän EY-todistus.

Standardi EN ISO 13485 ohjaa lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon tuotteiden suunnittelua, kehittämistä, tuotantoa ja toimitusten jälkeistä palvelua. Laatujärjestelmän avulla varmistamme lainsäädännön turvallisuusvaatimusten täyttymisen ja asiakasvaatimuksiin vastaamisen tuotteen elinkaaren eri vaiheissa. Standardin noudattamiseen on jokainen työntekijämme sitoutunut.

 

 

frescon1