Haemme markkinoinnin junioria koordinoimaan yrityksemme kolmen brändin markkinointia. Pääset mukaan melkoiseen kasvutarinaan! Olemme lanseeraamassa keväällä 2021 uutta suomalaista luonnonkosmetiikkasarjaa, joka valmistetaan täysin omalla tehtaallamme Pirkanmaalla. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan jo brändin lanseeraukseen. Kaksi vanhempaa brändiämme, Cool-X ja Tervaskanto, saavat sinulta tuoreita ideoita ja toteutuksia – mukaudut helposti erilaisiin brändimaailmoihin, ja nautit innostavien some-postausten ja markkinointiprojektien toteuttamisesta.

Tässä ajatuksiamme työnkuvastasi, odotamme innolla että pääset kertomaan meille osaamisestasi.

Tehtäviisi kuuluu pian uudistuvien, Shopify-pohjaisten verkkosivujen ylläpito teknisen asiantuntijamme kanssa, sekä sivujen kehittäminen. Raportoit kampanjoiden toteutuksista ja ideoit raporttien pohjalta uutta markkinointiin koko tiimin kanssa. Nautit somekanaviemme ylläpidosta, postausten ja tarinoiden tuottamisesta, sekä raportoit kanavien kehityksestä. Teet tiivistä yhteistyötä sponsori-urheilijoidemme ja – joukkueiden kanssa sekä huolehdit vaikuttajayhteistyömme sujuvuudesta somen eri kanavissa.

Innostut kirjoittamisesta, sinusta on mukavaa heittäytyä erilaisten brändien maailmoihin pohtimaan kuvien ja tekstien tuloksellista hyödyntämistä somessa, ja suunnitella mukaansa tempaavia uutiskirjeitä. Kirjoitat ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Osaat käsitellä kuvia ja videoita, ja sinulle ovat tuttuja erilaiset sosiaalisen median sovellukset. Olisi hienoa jos olet käyttänyt Adoben ohjelmia, etenkin Photoshopia, se olisi varmasti eduksesi tulevissa tehtävissäsi.

Uudessa työssäsi sinua tukevat markkinointipäällikkömme lisäksi koko tiimimme, meillä on rento, iloinen ja mutkaton ilmapiiri, kaikki ovat halukkaita auttamaan toisia työssään. Ideat ja kehitysehdotukset ovat aina tervetulleita, ja saat lisää vastuuta sitä halutessasi, työsi kehittyy siis sinun mukanasi.

Hae unelmatyötäsi pian, viimeistään 21.12 mennessä. Työ on kokoaikainen ja vakituinen, toimistomme ja tehtaamme sijaitsee Pirkanmaalla, Lempäälässä. Meillä olisi toiveissa, että pääsisit aloittamaan uudessa työssäsi mahdollisimman pian, mieluiten heti alkuvuodesta 2021. Voit työllistyä myös oman yrityksesi kautta.

Lähetä hakukirjeesi ja CV, sekä lyhyt videoesittely itsestäsi 21.12 mennessä osoitteeseen eija.makinen@frescon.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Videoesittelyn voit tehdä vapaamuotoisesti, ja lähettää sen esimerkiksi wetransfer.com-palvelun kautta osoitteeseen eija.makinen@frescon.fi

Lisätietoja tehtävästä saat Eija Mäkiseltä arkisin klo 10-12 välillä p. 040 631 8079.