Cool-X -tuotteiden oman sivut ovat auki!

posted in: Uncategorized @fi | 0

Kesä on uudistumisen aikaa ja niin myös meillä! Voimme ylpeänä esitellä uudet Cool-X -verkkosivut www.cool-x.fi, joilla haluamme jatkossa palvella Sinua entistä paremmin. Olemme myös avanneet Cool-X -tuotteille Facebook-sivut,  joten tutki, seikkaile ja seuraa!

Kattavat tuotetiedot ja jälleenmyyjät

Cool-X -sivuilta löydät jatkossa kattavat tuotetiedot sekä jälleenmyyjätiedot. Etusivulta näet nopeasti viimeisimmät uutiset, joissa tiedotamme esimerkiksi mahdollisista muutoksista tuotteissa sekä muista ajankohtaisista asioista.

Tietopankista löydät paljon hyödyllistä tietoa lihasten huollosta sekä ensiavusta liikuntavammoissa.

Cool-X Facebookissa

Jos haluat saada viimeisimmät kuulumisemme helposti ja ensimmäisten joukossa, seuraa Cool-X -juttuja Facebookissa. Facebookiin päivitämme kaiken oleellisen ajankohtaisista asioista sekä paljon hyödyllistä tietoa liikunnan ystäville.